Ik ben geboren op 10 juli 1951 te Etterbeek. Sinds 1956 woon ik in Sint-Niklaas en volgde er Latijn-Griekse humaniora. Ik vond ook nog tijd om naar de muziekacademie te gaan waar ik cello speelde. Ik zong in het schoolkoor en op zondagen ging ik naar VKSJ, later naar het VNJ.

Tot september 2007 was ik regentes in het technisch en beroepsonderwijs in het Technisch Berkenboom Instituut. Voor de collega's was ik een steun en toeverlaat als afgevaardigde van het COC.

In '69 leerde ik Guido kennen via de Vlaams Nationale Jeugdbeweging. In '73 stapten we samen in het huwelijksbootje. Ik werd moeder van Willem, Nele, Geetrui en Reinout. Vandaag ben ik moeke van 7 kleinkinderen.

Omdat ik mij mede verantwoordelijk voel voor de gemeenschap engageerde ik mij in diverse verenigingen, het oudercomité van de lagere school, de emancipatieraad, de Amedee Verbruggenkring, de Marnixring, de dorpsraad. Sinds 2007 ben ik voorzitter van de Deelculturele Raad van Belsele en vertegenwoordig ik de Belseelse verenigingen in de Culturele Raad van Sint-Niklaas.

Sinds 1976 ben ik samen met Guido actief in de VU afdeling Belsele. Ik was zes jaar voorzitter van VU-groot-Sint-Niklaas. In 2001 werd ik gemeenteraadslid van Sint-Niklaas.

Bij de evolutie van VU naar N-VA (2001) kozen Guido en ik bewust voor de N-VA omdat wij geloven in het voortbestaan van een democratisch Vlaams nationalisme.

In januari 2008 werd ik arrondissementeel voorzitter van de N-VA. In ons arrondissement en in de provincie Oost-Vlaanderen moet zeker aandacht besteed worden aan de mobiliteit en het behoud van de open ruimten. Ik vind dat de N-VA meer acties moet voeren rond sociale thema's. Ook cultuur en onderwijs blijven voor mij zeer belangrijk.

Ik  werd in 2008 en nog eens in 2012 partijbestuurslid, verkozen door de partijraad als een van de 15 vrijwilligers. Elke maandag rijd ik naar Brussel om mee de grote lijnen uit te zetten van de N-VA. Ik probeer de stem te zijn van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de N-VA zonder daarvoor enige geldelijke vergoeding te krijgen. Zonder al deze mensen kan een partij niet werken.