Vandaag weer een stapje verder in de campagne. Deze morgen had ik afspraak met de 11 Belseelse kandidaten bij de fotograaf voor een extra foto. Samen met Luk, Chris, Christine, Els, Leen, Carmen, Lutgard, Michel, Koen en Geertrui gaan we voor de echte verandering in Belsele. 11 sterke kandidaten voor de N-VA. Geen enkele partij heeft zoveel kandidaten uit onze deelgemeente. Dit betekent dat de N-VA leeft in Belsele, dat de ideeën van de N-VA aanslaan in Belsele.

Ik had ook een afspraak met de 12 Wase kandidaten voor de provincieraadverkiezingen, ook voor een groepsfoto. Samen willen we campagne voeren. Samen willen we de stem van het Waasland beter en luider laten klinken in de provincieraad. Ons volledig programma kan je binnenkort lezen op deze webstek.

Daarna heb ik mijn namiddag gevuld met het nalezen van het gemeentelijk N-VA-programma. Best wel een vermoeiend jobke. Maar als je belooft om dat op jou te nemen, ... En binnen zitten, bij het mooie weer... Er zijn leuker dingen om te doen.

Gelukkig moest ik niet koken. Guido en ik gingen eten op de parochiefeesten, ten voordele van de bouw van het Chiroheem. Half november moet dat klaar zijn en er is nog veel werk aan de winkel. Het meeste wordt gedaan door vrijwilligers. Proficiat daarvoor.

Morgen is een ontspannende dag. Eerst ga ik wandeleln met de Reynaertstappers in Sinaai. Zij organiseren voor de zoveelste keer hun Bokkentocht en nu ik enige conditie heb opgebouwd tijdens de vakantie in Tirol, probeer ik die op peil te houden. Daarna trek ik naar Doel, voor de Scheldewijdingsfeesten. Ik wil door mijn aanwezigheid de mensen van Doel 2020 een hart onder de riem steken in hun strijd voor het behoud van Doel en de hele polder. Ik vind de beslissing van de Vlaamse Overheid ongehoord en onnodig. Volgens mij is het een strijd geworden tussen David,de actievoerders, en Goliath, Kris Peeters.  De polders en Doel zijn er de dupe van.  De rechtbanken geven de actievoorders keer op keer gelijk, maar Kris Peetsres en de Vlaamse regering willen van geen wijken weten. Zij gaan door met hun zinloze plannen. En dus ga ik naar Doel.