Beste lezer,

Vanaf vandaag kan je mijn activiteiten in de aanloop naar de verkiezingen van 14 oktober volgen. Regelmatig zal je kunnen lezen wat ik doe en hoe de campagne verloopt. Het wordt zeker een hele uitdaging. Ik ben immers lijsttrekker voor de provincieraad voor het Waasland en lijstduwer voor de gemeenteraad van Sint-Niklaas. Veel werk, maar waar een wil is, is een weg.

Voor mij is de vakantie nu echt achter de rug. De wandelvakantie met de Reynaertstappers heeft deugd gedaan. Van 21 juli tot 29 verbleven we in Arzl, in Tirol. Met 12 stappers trokken we alle dagen de bergen in voor zware en minder zware tochten. Soms langs brede wandelpaden, meestal langs geitenpaadjes bereikten we het beoogde doel, de bergtop, de berghütte of het gletsjermeer.  We hebben onze grenzen verlegd, onze krachten tot het uiterste gebruikt. Maar altijd was de beloning groot, het uitzicht was wondermooi, de natuur overweldigend.

Vorig weekend kookte ik met een hele ploeg Ey-vrijwilligers voor de muzikanten die optraden op de Euromarkt. Veel hebben we van deze editie niet gezien, maar we hoorden dat het goed was, heel goed. Bij ons, in de Calfac van het College, konden de muzikanten even tot rust komen, genieten van een koud buffet of een warme maaltijd om daarna op te treden of weer verder te trekken naar andere optredens.

Vandaag heb ik de draad van de campagne weer opgenomen, gesprekken gevoerd, getelefoneerd en de vele onbeantwoorde mails gelezen en beantwoord. Vanaf nu kan je de campagne meevolgen, de kleine en grote beslommeringen, die soms vermoeiend zijn, maar die het allemaal zo boeiend maken.

Veel leesplezier.