09/05/09

vrijdagavond: 17.00 Luna ophalen en naar de zwemles brengen, omdat dochterlief met een platte band staat. 20.00 officiële opening van het nieuwe jeugdhuis 'De Galjaar' in Belsele. Eindelijk, na veel huisvestingsproblemen, het verdwijnen van het vorige jeugdhuis en moeilijkheden met concessies. De Belseelse jeugd heeft nu opnieuw een vaste stek. 21.00 verkiezingsavond met Bart De Wever en Frieda Brepoels in Kruibeke. De opkomst was een opsteker, de babbel met vele N-VA-sympathisanten ook.

zaterdag: 8.30 ontbijt en bijpraten met echtgenoot en campagnesecretaris. 9.30 vertrek naar het partijbestuur. Er staat weinig op de agenda, maar plicht roept. 14.00 aanwezigheid op de partijraad. Bespreking van een nieuwe peiling in HLN. De N-VA zou 8,4% behalen en dat betekent 10 zetels. Niet te vlug victorie kraaien natuurlijk maar 't geeft moed om verder te werken Bijkbaar slaan onze ideeën aan. Ondertusen heeft de plakploeg 10 borden en vele bordjes geplaatst. 17.00 thuiskomen en bijpraten over elk zijn activiteiten. Ook dat is nodig, om mekaar niet uit het oog te verliezen. 18.00 genieten van het tweede intenationale Ukulelefestival in Sint-Niklaas. Muziek en vrienden, meer moet dat niet zijn om de avond te besluiten.

zondag: 9.00 verjaardagsontbijt in Sint-Pauwels voor mama Nele (33) en zoonlief Brego (3). Tegelijkertijd ook moederdag vieren. Joepie, als er feest is zijn we er graag bij. 11.00 opendeur in mijn school, TBI. Leuk, leuk , leuk, veel collega's zien, babbelen en toch ook wat campagne voeren. Waar hou ik me mee bezig?  Ook even binnensrpingen bij Reinout en Els. Die doen minder beroep op hand- en spandiensten van de thuisploeg en vallen soms uit de boot. Mag niet natuurlijk, maar in deze hectische tijden kan dit voorkomen. 14.00 naar Stekene voor het cultuurfeest. Ideeën gaan opdoen om zo'n feest ook te organiseren in Belsele of Sint-Niklaas. Ondertussen je overal laten zien, mensen aanspreken en overtuigen om voor N-VA te stemmen.

zondagavond: post beantwoorden, brieven schrijven, adressen opzoeken en controleren. Kortom het werk dat thuis kan gebeuren.

maandag: monter aan een nieuwe week beginnen....