Einde van een drukke dag na een drukke week.

Maandag: partijbestuur en 's avonds bibliotheekcommissie, daarna nog een deeltje van de kandidatendag meegepikt.

Dinsdag: borden plakken, en 's avonds cultuurraad.

Woensdag: namiddag: debat op TV-OOST tussen enkele lijsttrekkers voor de provincieraadsverkiezingen. Boeiend, maar ook spannend. Boeiend omdat je je ook moet inwerken in de programma's van de andere partijen. Spannend omdat het de eerste keer was dat ik een tv-debat moest doen. Ik wist niet wat ik van het resultaat moest denken, maar naar de reacties van enkelen te horen viel het uiteindelijk nogal mee. Volgende keer in ieder geval beter.

Woensdagavond nog een afdelingsbestuursvergadering in Lokeren. Ik krijg het bestuur daar maar niet op één lijn. Moeilijk om met een verdeelde ploeg naar de verkiezingen te gaan. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek en dus...

Donderdag heb ik mijn huis opgeruimd. Toch een stukje. En 't was hard nodig. 't Is hier een puinhoop en ik wil toch een beetje kunnen leven zonder plaksel, affiches, brieven en omslagen op de tafels en de stoelen. Zolang het in mijn garage blijft, ok, maar in huis .... Niet overdrijven, hé. Ondertussen ook alle administratie voor het neerleggen van de lijst in orde gebracht. Horror, papieren dat is echt mijn ding niet.

Vrijdag: niets speciaals: telefoons beantwoorden, mails lezen en schrijven, kleinkinderen naar school voeren en gaan halen, zieke zoon bezoeken,...

Zaterdag: Twee kleinkinderen ophalen omdat papa en mama moeten werken. Kandidatenlijst neerleggen in het stadhuis. Gelukkig zonder opmerkingen, dus is alles in orde. Daarna naar de opening van 'Ja Waade', tentoonstelling rond Marc Sleen die 90 werd. Echt de moeite waard. Daarna na de misviering van de diamanten bruiloft  van Roger Van Huffel. 60 jaar getrouwd. Ja waade!!!! En dan rustig thuis zitten, lezen, tv-kijken en toch ook mails checken.

Morgen eten we  bij de N-VA-vrienden van Beveren en gaan we naar het oogstfeest in Haasdonk. Einde van een drukke week.