De verkiezingskoorts begint stilaan te stijgen. Hier in huis is het een zottekot. Guido houdt zich alle dagen bezig met pap maken, borden wassen, affiches plakken en coördineren waar ze moeten gezet worden. De mails en de telefoons lopen binnen. De adressen waar borden mogen komen, schieten lijk paddestoelen uit de grond. Nog nooit hebben we zoveel 'aanvragen' gehad. Meestal moesten we bedelen om een bord te mogen plaatsen. Nu hebben we nog dagen werk om ieder adres van een bord te voorzien.

Ik ben heel de week bezig geweest met mails beantwoorden, vergaderen, vergaderen, vergaderen. En tussen door ook nog wat kleinkinderen opvangen, wassen en strijken. En dat terwijl de schilders in huis rondlopen. Ons huis is immers ook toe aan 'verandering'.

Donderdag hadden we onze eerste publieke campagnedag op de markt. Folders uitdelen,mensen aanspreken en overtuigen. Ook daar zit de wind mee. De sfeer is vriendelijk. Mensen komen uit zichzelf een handkaartje vragen, zeggen dat ze zeker op N-VA stemmen, vragen zelfs hoe ze met volmacht kunnen stemmen, want hun stem mag niet verloren gaan. In de vele jaren dat ik aan verkiezingen deel neem, heb ik dat nog nooit meegemaakt. De catacombentijd ligt werkelijk achter ons.

Vanavond naar Temse gereden, naar de ledenvergadering. Ook daar is het afdelingsbestuur erin geslaagd om een volledige lijst goed te keuren. Prachtig werk van Geert, Magda, Koen en co. De lijst werd unaniem en enthousiast goedgekeurd. Met de kracht van hun overtuiging werken aan de kracht van verandering.  Wij duimen voor een mooie uitslag. En met de cijfers van de laatste peiling in La Libre, kan het niet anders of ook Temse geniet van de voordelige wind.

Morgen vroeg uit de veren. De plakploeg en plaatsploeg staat klaar om 8.30u. Eigenlijk te vroeg voor een zaterdagmorgen, maar ... voor de goede zaak alles en dus opstaan en voortgedaan.

P.S. Het programma volgt eerstdaags, beloofd.